EDİRNE / İPSALA - Şehit Er Mustafa Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

"Bir Kahvenizi İçeriz"

"Bir Kahvenizi İçeriz" Ev Ziyaretleri ile okul ve aile iş birliğinin güçlendirilmesi, öğrencilerimizin ev ortamlarında gözlemlenerek daha yakından tanınması, başarılarını etkileyen dinamiklerin tespit edilmesi, okul-aile arasında eğitsel birliktelik sağlanması, öğrencilerimizin okullarına olan aidiyet duygularının geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Gerçekleştireceğimiz öğrenci-veli ev ziyaretleri; akademik gelişim konusunda aileleri bilgilendirmek, öğrencilerimizin sosyal-kültürel ve sportif becerilerini geliştirmek, eğitimde başarıyı artırmak için ebeveynlerin yardımını almak ve çocuğun eğitiminde doğru araçlara sahip olmalarını sağlamak gibi hedeflere ulaşmakta önemli rol oynamaktadır.

12-10-2023

Edirne Valiliğimizin himayelerinde "Bir Kahvenizi İçeriz" Ev Ziyaretleri başlatılmıştır. Bu çerçevede öğrencimiz Duru Gider'in ailesi ziyaret edilmiştir. Öğrencimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

Yayın: 12.10.2023 - Güncelleme: 12.10.2023 13:44 - Görüntülenme: 102